iets over

boudoir

Waarom boudoir?

Een boudoir-fotosessie is niet alleen een geweldig cadeau voor een toekomstige echtgenoot, maar het geeft je ook de kans om iets nieuws te proberen; je ongelooflijk vrouwelijk voelen na het zien van je lichaam door de lens van een professionele fotograaf.

 

Wat houdt een boudoirsessie in?

Het doel van een boudoirsessie is om je schoonheid voor altijd vast te leggen in een eersteklas setting. De verfijnde interieurs van een hotel of een speciaal geprepareerd glamouratelier, maar ook kanten lingerie, korsetten, kousen en hoge hakken worden gebruikt in boudoirfoto’s. verleidelijke houdingen en raadselachtige verschijningen.

Dit alles is om ervoor te zorgen dat je man je bewondert, en om complexen los te laten en zoveel mogelijk plezier en voldoening uit deze ervaring te halen.

 

Wat aan te trekken?

Dit is een fantastische kans om te experimenteren met je garderobe. Je kunt ook het ondergoed kiezen waarin je je het prettigst voelt, maar houd er rekening mee dat dit een unieke sessie is, dus het is de moeite waard om iets anders te kiezen.

Vergeet niet dat boudoir-sessies ook gestileerd kunnen worden met sieraden, sexy hoge hakken, een hoed, een krans of bloemen.

 

Kapsel en make-up

Voor de sessie is het een goed idee om professionele make-up te hebben, die sterker moet zijn dan alledaagse make-up. Het is het beste om samen te werken met een doorgewinterde visagist die een langdurige relatie heeft met de fotograaf. Zo zijn we zeker van het beste resultaat en kunnen we tijdens de sessie bijsturen. Het juiste kapsel wordt vaak gedaan door de visagist, maar je kunt altijd eerder naar je kapsalon gaan. Tijdens boudoirsessies is het meest voorkomende kapsel losse, zachte krullen die op het gezicht vallen.

Martyna
MODEL
Olga
EMS TRAINER
Martyna
Model
Sylwia
Eerste fotosessie
aleksandra
model

MAAK EEN AFSPRAAK

GEPERSONALISEERDE OFFERTE
×