MIJN VERHAAL

“Creating the photos, you will be proud of”

FOTOGRAFIE IS MIJN PASSIE

En wie is de fotograaf? Had ze ervaring? Wat als de foto’s niet goed zijn?

Ik ben Paulina en ik neem je mee op de mooiste reis van je leven naar mijn fotowereld. Ik ben afgestudeerd in accountancy en boekhouding – ik kan rekenen dat mijn foto-ervaring een solide basis van jaren heeft. Beginnend op school, overgaan naar echte passie, cursussen, zelfstudie, veel vragen, workshops bijwonen met Jurassic Photo Team en nog veel meer.

Ervaring? Ik ben beter dan gisteren en slechter dan morgen. Want elke dag, elke fotoshoot, elke klik maakt me beter – mojito zonder munt is als een fotograaf zonder kennis – smaak is anders.

Ik probeer je smaak te vinden – want daar zal je foto zijn. Ik zal je elke stap uitleggen en we zullen samen zijn op het moment van de fotoshoot. Je weet niet hoe je moet poseren, geen idee voor onroerend goed of landschap? Hier ben ik – de “brainstorm” -modus is geactiveerd.

Er is altijd een oplossing, een antwoord, want “probleem is geen probleem, het probleem is jouw houding ten opzichte van een probleem”.
Meer gekoeld? Laten we wat foto’s maken!

LID VAN DE FEDERATIE VAN EUROPESE FOTOGRAFEN

WHAT IS FEP?

De FEP, Federation of European Professional Photographers, is een internationaal gerespecteerde organisatie zonder winstoogmerk voor fotografen sinds 1999, die fotografen en overheden over de hele wereld ondersteunt en netwerkt. We vertegenwoordigen meer dan 50.000 professionele beeldmakers in Oostenrijk, Wit-Rusland, België, Bulgarije, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Georgië, Duitsland, Ierland, Italië, Noorwegen, Nederland, Portugal, Slowakije, Spanje, Zweden, Oekraïne en de Verenigde Koninkrijk via hun nationale verenigingen. We hebben ook enkele individuele leden in Estland, Griekenland, Polen, de Republiek Moldavië en Zwitserland, landen die niet vertegenwoordigd zijn door nationale verenigingen.

Kun je het je veroorloven om hier geen deel van uit te maken?

groep geweldige fotografen uit het hele mooie land - polen

Jurassic Photo Team is een club fotografieliefhebbers die gezelschap kregen van gezamenlijke buitenreizen. We organiseren cyclische workshops en ontmoetingen met bekende fotografen, fotosessies en Nationale Festivals met de grootste merken in de branche. Deel uitmaken van de Pools mooiste fotogroep is een eer. Interesse in een nieuwe beleving onder het waterkampioenschap?

Je bent op een goede plek! Jurassic Photo Team om niet alleen foto’s te maken, maar ook vriendschap, kennis en ontspanning. Workshops zijn altijd de plek. Geloof me, dit vergeet je niet!