F.A.Q.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Om je ideale look voor je portretten te krijgen, is het erg belangrijk om blij te zijn met wat je draagt. Je moet je comfortabel voelen in je kleding, maar je moet ook een beetje praktisch zijn als we buiten zijn. Veel mensen kiezen liever voor de simpele, klassieke look waardoor het portret er tijdloos uit blijft zien. Als je kunt, is het echt de moeite waard om wat tijd te besteden aan het plannen van je outfits.

Kleuren en patronen

Het kiezen van de juiste tonen kan echt iets toevoegen aan de afbeelding. Dit betekent niet dat je allemaal één blokkleur moet dragen, maar denk aan tinten en tinten. Dit zal echt helpen bij de algehele look en feel van het portret dat u wilt bereiken.

Hier zijn een paar startersideeën:

– Pinks, koralen en paars.
– Zwart en wit.
– Blauw en wit.
– Marineblauw, wit en rood.
– Blauw, geel, grijs en wit.
– Elke felle kleur kan worden gedragen met neutrale tinten zwart, wit en grijs.

Ik kan je altijd telefonisch helpen met het plannen van je kleur/tintschema. Raak niet in paniek als dit klinkt als hard werken – het kost gewoon wat tijd om uit te zoeken wat je hebt en wat samen zal werken.
Een paar simpele regels: blijf uit de buurt van drukke patronen en logo’s, deze kunnen snel verouderen en dunne strepen vermijden (hoewel dikke strepen meestal prima zijn).

Verander je uiterlijk

Het is vaak leuk om twee verschillende ‘looks’ te hebben tijdens de fotoshoot en het zorgt voor een kleine pauze terwijl je je omkleedt. Het hangt natuurlijk wel af van veranderende faciliteiten! Als je liever maar één setje kleding hebt, is het aan te raden om ook wat andere kleding mee te nemen… en dat geldt niet alleen voor de kinderen!
Buiten zijn kan allerlei onverwachte uitdagingen met zich meebrengen, dus het is beter om voorbereid te zijn!

Vergeet niet dat we al deze details voorafgaand aan de shoot kunnen bespreken, zodat je perfect voorbereid en ‘ready to go’ op de dag komt.

Absoluut.


Er zijn zoveel aspecten aan boudoirfotografie. Sommige vrouwen doen het om zichzelf terug te winnen, anderen als cadeau voor hun wederhelft. Het komt erop neer dat een boudoir-fotografie-ervaring in Asheville met Atelier Unforgettable empowerment geeft. Er is lef voor nodig om het zo op te splitsen, en degenen onder jullie die het nog niet hebben meegemaakt, bedenk eens hoe het moet voelen om de tijd en zorg te nemen om jezelf naar buiten te brengen, precies zoals je bent. Om je vrouwelijkheid te omarmen en je eigen schoonheid op je eigen voorwaarden te definiëren. Wowza. Ik ben zo dankbaar dat ik zoveel vrouwen kan helpen om die vreugde en die kracht te brengen.

Natuurlijk. Digitale afbeeldingen kosten € 699,00 voor tien, € 1.199,00 voor 20 en vanaf € 3.099,00 voor de set van 60.
Als je normaal gesproken een bril draagt, draag die dan alsjeblieft, want dat is “Jij!” Als je de keuze hebt uit een bril, neem dan beide mee, want we kunnen testen welke een niet-reflecterende coating hebben. Neem in het ideale geval een bril mee die buiten geen zonnebril wordt (overgangs-/meekleurende lenzen), aangezien ze donker worden als het buiten zonnig is!
Net als 99% van de mensen! Maar daar kom ik in beeld! Ik ben gespecialiseerd in het op hun gemak stellen van mensen. Het is mijn taak om u een ontspannen gevoel te geven en we nemen de tijd om de juiste foto’s te maken. Ik geef je tips en trucs om je goed te voelen voor de camera. Ik zal je de foto’s ook blijven laten zien tijdens onze shoot, om er zeker van te zijn dat je er blij mee bent en om er zeker van te zijn dat ik aan je opdracht beantwoord.
Ah retoucheren. Dit lijkt tegenwoordig zo’n hot topic te zijn. Het is mijn taak als fotograaf en artiest om niet alleen de mooiste foto’s te maken die je ooit van jezelf hebt gezien, maar om prachtige kunstwerken te maken. Een ander deel van mijn werk is ervoor te zorgen dat u zich absoluut schitterend voelt in uw foto’s. Ik gebruik hiervoor veel methoden, waaronder Photoshop. Wat ik niet zal doen, is je op iemand anders laten lijken. Onze poseermethoden zorgen ervoor dat alleen de delen van jou worden benadrukt waar je het meest van houdt en dit poseren helpt ook om te minimaliseren waar je misschien niet zo van houdt. Ons postverwerkingsproces is om te helpen bij het creëren van het kunstwerk vanuit de visie die we hebben tijdens uw sessie. Zal ik je 40 pond “bijwerken”? Nee. Zal ik je huid gladstrijken en schaduwen verwijderen? Ja. Mijn algemene vuistregel is dat je de lijnen niet weghaalt (we hebben ze tenslotte verdiend), maar we halen de schaduwen weg die de lijnen creëren.

Zodra uw fotoshoot is ingepland met onze kalender, zijn annuleringen mogelijk tot 3 dagen voor uw afspraak. Bij annulering binnen de 3-dagperiode wordt wel € 250,00 omboekingskosten in rekening gebracht. “Waarom?” vraag je je misschien af. Want zodra uw afspraak is bevestigd met onze kalender, accepteren we gedurende die periode geen andere zaken. Natuurlijk begrijpen we dat zich noodsituaties kunnen voordoen, en in sommige gevallen kunnen we ervoor kiezen om van die vergoeding af te zien, maar we vinden dat het hebben van deze polis afbreuk doet aan last-minute annuleringen.

Het is heel belangrijk hoe je je voelt en dat je je beste pose kent. Voor de fotoshoot kun je een pose op de voorkant van de spiegel proberen, enkele YouTube-tutorials bekijken of voorbeeldfoto’s bekijken. We hebben veel poses: zittend, staand, in beweging – we vinden de perfecte voor jou en de plek waar de foto’s worden gemaakt. Als je nog steeds niet zeker weet wat je moet doen, schrijf dan een e-mail met een korte beschrijving en foto’s wat voor soort foto’s je bewondert. We zullen ons best doen dat je je goed voelt op de fotoshoot.