blog

FOTOGRAFIE, REIZEN & LANDSCHAP
  • #7 MODENA & MILAAN | Zeg sneller 32 min in MC20 – 176 km

    Verlies jezelf in de betoverende wereld van Italiaanse mode en luxe autos tijdens een onvergetelijke reis van Milaan naar Modena.

    Milaan is de tweede grootste stad van Italië en staat bekend als mode- en designhoofdstad. Het is een belangrijk financieel centrum en biedt tal van culturele bezienswaardigheden zoals de Duomo di Milano, Castello Sforzesco en operatheater La Scala.

    Modena ligt in Emilia-Romagna en staat bekend om zijn culinaire specialiteiten, vooral balsamicoazijn.

  • #6 LUGANO | De grootste Italiaanssprekende stad van Zwitserland

    Verken het betoverende Lugano – een oase van schoonheid gelegen aan het azuurblauwe meer, omringd door weelderige groene bergen. Ontdek de charme van de historische straten, proef de culinaire hoogstandjes en laat je verrassen door de levendige culturele scene van deze betoverende Zwitserse bestemming.

  • #5 ZANZIBAR | Hoe wordt het geluk gemeten in Zanzibar

    In Zanzibar zijn tradities net zo kleurrijk als de lokale markten! Het is alsof je een cultureel carnaval binnenstapt waar Swahili, Arabische en Europese invloeden samensmelten tot een bruisende mix. Denk aan muziek die je heupen laat wiegen als palmbladeren in de wind en dansen die je laat bewegen alsof je op hete kolen staat (maar dan veel leuker). En laten we het niet eens hebben over het eten – je zou denken dat de chefs daar toveren met specerijen! Als het gaat om gastvrijheid, nou, laten we gewoon zeggen dat ze een Master’s degree hebben in ‘Hoe maak je van een bezoek een feest’. Het enige probleem? Probeer maar eens weg te komen – de Zanzibari-tradities hebben een soort magische aantrekkingskracht waar zelfs Harry Potter jaloers op zou zijn!

  • #4 ZANZIBAR | P1 | Het regenseizoen, Ramadan & 2 toeristen

    Gelukkige mensen op Zanzibar ervaren vaak een diepe verbondenheid met de natuur, de cultuur en de gemeenschap om hen heen. De tijd lijkt er trager te gaan, waarbij mensen meer ruimte hebben om te genieten van eenvoudige momenten, zoals zonsondergangen op het strand, kleurrijke markten en traditionele dansen. De relaxte sfeer op het eiland moedigt aan tot een leven dat draait om het koesteren van relaties, het delen van verhalen en het genieten van de schoonheid van het moment, zonder de constante druk van tijd.

  • #3 PARIS | Oui oui 2021/2022! Bonjour Paris!

    Parijs, de hoofdstad van Frankrijk, is een stad van liefde, wereldklasse kunst en cultuur. Met iconische monumenten zoals de Eiffeltoren, het Louvre en de Notre-Dame kathedraal, betovert Parijs met zijn schoonheid en historische pracht. Wandelen langs de Seine biedt romantische uitzichten en de sfeer van deze magische stad. Parijs is ook een paradijs voor liefhebbers van mode, eten en winkelen. Met een rijk gastronomisch aanbod en talloze boetieks biedt Parijs onvergetelijke ervaringen voor iedereen.