blog

FOTOGRAFIE, REIZEN & LANDSCHAP
 • #5 ZANZIBAR | Hoe wordt het geluk gemeten in Zanzibar

  In Zanzibar zijn tradities net zo kleurrijk als de lokale markten! Het is alsof je een cultureel carnaval binnenstapt waar Swahili, Arabische en Europese invloeden samensmelten tot een bruisende mix. Denk aan muziek die je heupen laat wiegen als palmbladeren in de wind en dansen die je laat bewegen alsof je op hete kolen staat (maar dan veel leuker). En laten we het niet eens hebben over het eten – je zou denken dat de chefs daar toveren met specerijen! Als het gaat om gastvrijheid, nou, laten we gewoon zeggen dat ze een Master’s degree hebben in ‘Hoe maak je van een bezoek een feest’. Het enige probleem? Probeer maar eens weg te komen – de Zanzibari-tradities hebben een soort magische aantrekkingskracht waar zelfs Harry Potter jaloers op zou zijn!

 • #4 ZANZIBAR | P1 | Het regenseizoen, Ramadan & 2 toeristen

  Gelukkige mensen op Zanzibar ervaren vaak een diepe verbondenheid met de natuur, de cultuur en de gemeenschap om hen heen. De tijd lijkt er trager te gaan, waarbij mensen meer ruimte hebben om te genieten van eenvoudige momenten, zoals zonsondergangen op het strand, kleurrijke markten en traditionele dansen. De relaxte sfeer op het eiland moedigt aan tot een leven dat draait om het koesteren van relaties, het delen van verhalen en het genieten van de schoonheid van het moment, zonder de constante druk van tijd.

 • #3 PARIS | Oui oui 2021/2022! Bonjour Paris!

  Parijs, de hoofdstad van Frankrijk, is een stad van liefde, wereldklasse kunst en cultuur. Met iconische monumenten zoals de Eiffeltoren, het Louvre en de Notre-Dame kathedraal, betovert Parijs met zijn schoonheid en historische pracht. Wandelen langs de Seine biedt romantische uitzichten en de sfeer van deze magische stad. Parijs is ook een paradijs voor liefhebbers van mode, eten en winkelen. Met een rijk gastronomisch aanbod en talloze boetieks biedt Parijs onvergetelijke ervaringen voor iedereen.

 • #2 MALAGA | Zorro, Guernica & sinnasappels

  Malaga, gelegen aan de Costa del Sol, is een bruisende stad in het zuiden van Spanje. Bekend om zijn prachtige stranden, rijke geschiedenis en heerlijke keuken, trekt Malaga toeristen van over de hele wereld. Een wandeling door het historische centrum biedt kleurrijke straten, monumentale gebouwen en charmante pleinen. Malaga is ook de geboorteplaats van de beroemde schilder Pablo Picasso, wat kunstliefhebbers aantrekt. Het gevarieerde culturele aanbod, het geweldige weer het grootste deel van het jaar en de gastvrije sfeer maken Malaga tot een buitengewone plek om te bezoeken.

 • #1 LANZAROTE | Timanfaya en vulkaan

  Lanzarote, een van de Canarische Eilanden, is een bestemming die het hele jaar door een bezoek waard is. Met zijn betoverende landschappen, van vulkanische pieken tot uitgestrekte stranden, trekt het eiland reizigers aan die op zoek zijn naar zon, zee en ontspanning. Of je nu geniet van een wandeling langs de kust, het verkennen van de fascinerende vulkanische landschappen of het proeven van de lokale keuken in de gezellige dorpjes, Lanzarote laat een blijvende indruk achter op zijn bezoekers. Met zijn unieke mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur is het geen verrassing dat Lanzarote een favoriete bestemming is voor reizigers van over de hele wereld.

  ×